Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Szállítási információk

 

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatási kötelezettségünknek eleget téve, tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy 2013. július 1-től, a vonatkozó miniszteri rendelet alapján, Magyarországon is bevezetésre kerül a megtett úttal arányos, elektronikus díjszedési rendszer. A díjfizetési kötelezettség a GLS Hungary Kft-t is érinti. Ennek alapján, a jelzett időponttól a felszámított e-útdíj értékét belföldi csomagok esetén kilogrammonként bruttó 7,- Ft-ban határozta meg a GLS Hungary Kft, mely a mindenkori csomagszállítási díjjal együtt kerül  kifizetésre.

 

A kiszállításokat a GLS futárszolgálat teljesíti.

A termékek, küldemények kiszállítását Magyarország területére vállaljuk, futárszolgálattal.

Díjszabás belföldi csomagszállításra

Súlykategória/Utánvét összege 10.000.- Ft-ig 20.000.- Ft-ig 50.000.- Ft-ig
10 kg-ig 1.911.- Ft 2.130.- Ft 2.419.- Ft
15 kg-ig 2.492.- Ft 2.710.-Ft 3.000.- Ft

Ingyenes házhozszállítás: 50.000.- Forint feletti (Áfá-t is tartalmazó összeg) vásárlás esetén.

Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00-16.00 h között) elérhető szállítási címet szíveskedjen megadni. Amennyiben a futár nem találja Vevőt a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérhet másodszori kézbesítést 5 napon belül. Amennyiben az értesítés ellenére nem keresi a küldeményt, újabb kiszállítás nem történik, hanem a megrendelt termék visszaszállításra kerül a webshopba.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy rendeléskor lehetőleg mobiltelefon számot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot szíveskedjen megadni.

A gyors, pontos kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és lehetőleg minél több telefonos elérhetőséget tüntessen fel.

Amennyiben egyéb kívánsága lenne a rendeléssel, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, kérjük, megrendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni szíveskedjen, lehetőségeinkhez képest teljesítjük azokat.

Kérjük, hogy a terméket kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a terméken, termékeken sérülést észlel, illetve a küldemény hiányos, úgy kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a terméket.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással vagy a kiszállítással kapcsolatban, az cortaflex@cortaflexha.hu e-mail címen vagy a +36 30 647 9978 telefonszámon érdeklődhet Ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 9.00-17 h között.

Tájékoztatjuk, hogy kizárólag interneten, faxon vagy telefonon történő megrendeléseket tudunk elfogadni és teljesíteni.

 

Webáruház, vásárlás

 

There are more than 60 products as a result of a continuous research and development in the United States of America in the last 40 years.
None of the products is qualified as drug so they can be fed during the whole racing season without the risk of dopping test positivity. Good muscular system, good joints and ligaments, good cardio-vascular circulation and breathing and good immune system- these together are essential in achieving the desired result.
We are glad to be of your help.

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat