Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Pannon Lógyógyászati Kft. pályázati részvétele

Projekt címe: Innovációs fejlesztés a Pannon Lógyógyászati Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 10.817.400,- Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 65%

A projekt befejezési dátuma: 2014.08.23.

Projekt azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2012-1358

 

 

A GOP-1.3.1-11/C pályázati kiírás keretében a Pannon Lógyógyászati Kft-nél ismételten új eszközök beszerzésére került sor. A fejlesztés célja újszerű technológiák alkalmazása, újszerű szolgáltatások bevezetése volt. Cél volt, hogy a cég műtéti kapacitása bővüljön, illetve műtétbiztonsága fejlődjön, továbbá hogy a Kft. bővítse a képalkotó diagnosztikai lehetőségeit és fogászati ellátási kapacitását.
A műtéti biztonság növeléséhez szükséges beszerzendő eszközök az LAVC-2000D altatógép új isoflurán párologtatóval, valamint a Snell pneumatikus emelhető műtőasztal. A fogászati ellátásra vonatkozó várakozási idő csökkentését szolgálja egy új, jelenleg legmodernebb elektromos fogászati eszköz beszerzése (HDE PRO_MAL2 Ló fogreszelő készlet). A DP-50Vet ultrahang készülék két fejjel történő megvásárlása nagyon fontos szerepet játszik a shock wave-vel történő kezelések alatti és utáni minőségi képalkotó diagnosztikában. A teljes hasűri kulcslyuk technikai képalkotó diagnosztika és terápiás lehetőségek elérése érdekében az ország első ló laparoszkópiás diagnosztikai és terápiás szettjét (Karl Storz laparoszkópos sebészeti alapszett – ló) vásárolta meg a cég. Ezzel a berendezéssel a ló teljes hasi testüreg rendszere elérhetővé válik minimál invazív módon, amely szolgáltatásokra egyedülálló lehetőségét tekintve, a hazai piac mellett Horvátországból és Szlovéniából is komoly igény mutatkozik. Beszerzésre került még a laparoszkópiás szetthez szigorúan tartozó, speciális, hosszú ló hasűri diagnosztikára alkalmas laparoszkópos optika a hozzá tartozó speciális hosszú fénykábellel (Standard laporocopos optika-szett fénykábellel), mely a képalkotó diagnosztikai és terápiás lehetőség bővítését szolgálja.
Mindezen technikai fejlesztések következtében a jelenlegi munkavállaló tevékenységének nagy része (80%) a megvalósítást követően a projekthez kötődik (pl. új eszközök beüzemelése, klinikai tevékenység közbeni alkalmazása, szakmai kapcsolattartás és tájékoztatás a jelenlegi klientúra és a potenciális, új ügyfelek irányába, stb.).
Összességében a fenti fejlesztéssel egy európai színvonalú, Mo-n egyedülálló, megkérdőjelezhetetlen minőségű lóegészségügyi fejlesztés valósult meg.

Webáruház, vásárlás

 

There are more than 60 products as a result of a continuous research and development in the United States of America in the last 40 years.
None of the products is qualified as drug so they can be fed during the whole racing season without the risk of dopping test positivity. Good muscular system, good joints and ligaments, good cardio-vascular circulation and breathing and good immune system- these together are essential in achieving the desired result.
We are glad to be of your help.

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat