Megnyílt új, nemzetközi lóklinikánk és fogászati, fejsebészeti centrumunk!


Telefon: 30/300 49 14, 30/647 99 76

Email: hevesia@pannonlogyogyasz.hu, info.plsz99@gmail.com

Cím: 7400 Kaposvár, Tinódi L. S. u. 2.

 


Pannon Lógyógyászati Kft. pályázati részvétele

Projekt címe: Innovációs fejlesztés a Pannon Lógyógyászati Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 10.817.400,- Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 65%

A projekt befejezési dátuma: 2014.08.23.

Projekt azonosító száma: GOP-1.3.1-11/C-2012-1358

 

 

A GOP-1.3.1-11/C pályázati kiírás keretében a Pannon Lógyógyászati Kft-nél ismételten új eszközök beszerzésére került sor. A fejlesztés célja újszerű technológiák alkalmazása, újszerű szolgáltatások bevezetése volt. Cél volt, hogy a cég műtéti kapacitása bővüljön, illetve műtétbiztonsága fejlődjön, továbbá hogy a Kft. bővítse a képalkotó diagnosztikai lehetőségeit és fogászati ellátási kapacitását.
A műtéti biztonság növeléséhez szükséges beszerzendő eszközök az LAVC-2000D altatógép új isoflurán párologtatóval, valamint a Snell pneumatikus emelhető műtőasztal. A fogászati ellátásra vonatkozó várakozási idő csökkentését szolgálja egy új, jelenleg legmodernebb elektromos fogászati eszköz beszerzése (HDE PRO_MAL2 Ló fogreszelő készlet). A DP-50Vet ultrahang készülék két fejjel történő megvásárlása nagyon fontos szerepet játszik a shock wave-vel történő kezelések alatti és utáni minőségi képalkotó diagnosztikában. A teljes hasűri kulcslyuk technikai képalkotó diagnosztika és terápiás lehetőségek elérése érdekében az ország első ló laparoszkópiás diagnosztikai és terápiás szettjét (Karl Storz laparoszkópos sebészeti alapszett – ló) vásárolta meg a cég. Ezzel a berendezéssel a ló teljes hasi testüreg rendszere elérhetővé válik minimál invazív módon, amely szolgáltatásokra egyedülálló lehetőségét tekintve, a hazai piac mellett Horvátországból és Szlovéniából is komoly igény mutatkozik. Beszerzésre került még a laparoszkópiás szetthez szigorúan tartozó, speciális, hosszú ló hasűri diagnosztikára alkalmas laparoszkópos optika a hozzá tartozó speciális hosszú fénykábellel (Standard laporocopos optika-szett fénykábellel), mely a képalkotó diagnosztikai és terápiás lehetőség bővítését szolgálja.
Mindezen technikai fejlesztések következtében a jelenlegi munkavállaló tevékenységének nagy része (80%) a megvalósítást követően a projekthez kötődik (pl. új eszközök beüzemelése, klinikai tevékenység közbeni alkalmazása, szakmai kapcsolattartás és tájékoztatás a jelenlegi klientúra és a potenciális, új ügyfelek irányába, stb.).
Összességében a fenti fejlesztéssel egy európai színvonalú, Mo-n egyedülálló, megkérdőjelezhetetlen minőségű lóegészségügyi fejlesztés valósult meg.

Az Alapítvány a Lógyógyászatért előre is köszöni a felajánlott 1%-át! Részletekért kattintson...

 

Webáruház, vásárlás

 

Több mint 60 termék, amelyeket az elmúlt 40 év során az Amerikai Egyesült Államokban végzett folyamatos kutatás és fejlesztés hívott életre. Egyik termék sem minősül doppingnak, a teljes versenyszezon alatt folyamatosan etethetőek. Jó izomrendszer, jó ízületek és szalagok, jó keringés és légzés, illetve jó immunrendszer. Ezek együtt nélkülözhetetlenek a kívánt eredmény eléréséhez. Örülünk, ha segíthetünk ebben

Postacím: 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Klinika: Kaposvár, Tinódi L. S. út 2. Cseri Major.

 

+36 30 300 4914

hevesia@pannonlogyogyasz.hu

utod@pannonlogyogyasz.hu

takacsn@pannonlogyogyasz.hu

© Pannon Lógyógyászati és
Rehabilitációs Szolgálat